MENY

BETALING


INSTALLATION

GAVEKORT


KØB EKSTRA HYLDER

På Ølkøleskabe.dk har vi indbygnings-ølkøleskabe til dig, som er ude efter det ekstra touch. Hos os kan du vælge mellem forskellige størrelser og designs - vi har en model til alle. Montér nemt et indbygnings-ølkøleskab under køkkenbordet og nyd altid godt af, at du har dine øl lige ved hånden.


Ølkøleskabe til indbygning rustfri - AVU-BeerServer (B: 29,5 x H: 82/88,5 x D: 57,1 cm)

Flot og stilrent ølkøleskab, der kan indbygges! AVU-BeerServer kan smidigt og nemt skubbes ind under køkkenbordet, og det hele er klart! Takket være et rustfrit design og en dør uden sammenføjninger giver dette ølkøleskab dit hjem en stilren finish og adgang til en perfekt afkølet øl - hver eneste gang!

Læs mere

 


Vin- og ølkøleskab - Kombinationspakke 60 cm (B: 59 x H: 82/88,5 x D: 57,1 cm)

En unik pakke til dig, der elsker både vin og øl! Nu tilbyder vi en kombinationspakke, som består af et vinkøleskab til indbygning og et ølkøleskab til indbygning. Med pakken kan du køle både vin og øl til perfekt serveringstemperatur – uden det er nødvendigt at gå på kompromis! Vin- og ølkøleskabet er to separate enheder, som kan bygges sammen ved siden af hinanden.Læs mere
 


Ølkøleskab til indbygning rustfri - BeerServer 30 cm (B: 29,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Flot og stilrent ølkøleskab, der kan indbygges! Enheden kan smidigt og nemt skubbes ind under køkkenbordet, og det hele er klart! Takket være et rustfrit design og en dør uden sammenføjninger giver dette ølkøleskab dit hjem en stilren finish og adgang til en perfekt afkølet øl - hver eneste gang!

Læs mere

 


Ølkøleskab til indbygning i rustfrit stål - Subzero Beer Froster 40 cm (B: 39,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Dette ølkøleskab kan gå ned til - 4 grader og afkøler øllen ganske hurtigt, så de får en lækker kølig overflade! Vi lover, at du får det sejeste ølkøleskab på markedet, og det er såmænd også flot, når det bliver indbygget! Designet i rustfrit stål og med en dør uden samlinger, hvilket giver dette ølkøleskab en flot finish, og du får kolde øl - hver gang!

Læs mere

 


Ølkøleskab til indbygning i rustfrit stål - BeerServer 60 cm (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Stilfuldt og elegant ølkøleskab til indbygning! Ølkøleskabet kan nemt integreres under køkkenbordet, og herefter er du klar til action! Designet i rustfrit stål og med en dør uden samlinger, hvilkt giver dette ølkøleskab en flot finish, og du får kolde øl - hver gang!

Læs mere

 


KUNDESERVICE

Man-fre 09.00-17.00

KØBSGUIDE - Vi hjælper dig!