MENY

BETALING


INSTALLATION

GAVEKORT


KØB EKSTRA HYLDER

Vi tilbyder dig et bredt sortiment inden for fritstående køleskabe på Ølkøleskabe.dk. Her finder du ølkøleskabe i forskellige størrelser og designs til hjemmet, baren eller restauranten.


Beck's Cube 50 liter (B: 43 x H: 51 x D: 47,5 cm)

Beck's Cube - et mindre og fleksibelt displaykøleskab til ølfanatikeren. Letplaceret ølkøleskab med en volumen på 50 liter, placeres fint på altanen eller i hjemmebaren. Flot design i sort med Beck's-tryk både foran og på siden. Ølkøleskabet holder en temperatur på 4-12 °C og kan anvendes til såvel hverdag som til fest!

Læs mere
 


Rolling Stones Cube 48 liter (B: 43 x H: 51 x D: 47,5 cm)

Et mindre og fleksibelt displaykøleskab til dig, der elsker Rolling Stones - eller bare til ølfanatikeren. Rolling Stone Cube er et letplaceret og dekorativt ølkøleskab med en volumen på 48 liter. Frækt design med tryk både foran og på siden. Placeres fint som en flot detalje i hjemmet, på altanen eller i hjemmebaren. Ølkøleskabet holder en temperatur på 4-12 °C.

Læs mere
 


Fritstående Ølkøleskab 115 L Sort (B: 54 x H: 84,5 x D: 54,8 cm)

Et klassisk sort ølkøleskab med en kapacitet på 115 liter. Enheden har 4 hylder, LED-belysning og lås. Med et fritstående køleskab er dine øl altid ved hånden – alt du behøver er at indstille temperaturen mellem 0-10 grader – og din øl er klar til servering!

Læs mere
 


Fritstående Ølkøleskab 115 L, Hvidt (B: 54 x H: 84,5 x D: 54,8 cm)

Et moderne hvidt ølkøleskab med en kapacitet på 115 liter. Enheden har 4 hylder, LED-belysning og lås. Med et fritstående køleskab er dine øl altid ved hånden – alt du behøver er at indstille temperaturen mellem 0-10 grader – og din øl er klar til servering!

Læs mere
 


Fritstående Ølkøleskab - 63 L Stainless (H: 69,7 x B: 43 x D: 50,7 cm)

Stilfuldt og elegant ølkøleskab til dit hjem som afkøler øllen 0-10 grader ganske hurtigt, så de får en lækker kølig overflade. Ølkøleskabet er holdbart og kan bruges i koldere miljøer, f.eks. i en udestue eller i en garage. Designet i rustfrit stål og med en dør af to lag glas, giver dette ølkøleskab en flot finish, og du får kolde øl - hver gang!

Læs mere
 


Partycooler 40 L

Smarte partycoolers, som passer ind i forskellige miljøer og letter flytning af drikkevarerne. Kan anvendes såvel til hverdag som til festlige anledninger! Stilrent design med glaslåg og statisk køling.

Læs mere
 


Partycooler 65 L

Smarte partycoolers, som passer ind i forskellige miljøer og letter flytning af drikkevarerne. Kan anvendes såvel til hverdag som til festlige anledninger! Stilrent design med glaslåg og statisk køling.

Læs mere
 


Fritstående Ølkøleskab 46 L (B: 50 x H: 52,5 x D: 46,5 cm)

Vores mindste enhedder der er ideel for dem med begrænset plads.. Her får du dog alligevel plads til et hold ølflasker, som holdes dejligt kolde, og de er derfor mere end klar til at blive serveret!

Læs mere
 


Severin fritstående Ølkøleskab 275 L Vit (B: 60 x H: 145 x D: 60 cm)

Dette er en robust enhed, hvor du virkelig kan få plads til masser af øl. Lækkert design helt i hvidt og med glasdør! Her kan du opbevare dine bedste øl. Und dig selv et ølkøleskab fra vores webshop, så du altid kan servere en iskold øl for alle vennerne. Kvalitetskøleskab fra tyske Severin, der er produceret i Europa.

Læs mere
 


Coca Cola - Cool Cube 50 L (B: 43 x H: 51 x D: 47,5 cm)

Et displaykøleskab med Coca Cola-tryk, som passer perfekt i hjemmebaren, på altanen eller i garagen! Cool Cube køler dine drikkevarer, så du kan fokusere fuldt ud på festen! Dette køleskab har et integreret håndtag samt stålhylder.

Læs mere
 


Coca Cola - High Cube 115 L (B: 54 x H: 84 x D: 56,5 cm)

Flot displaykøleskab til altanen eller hjemmebaren! High Cube er et rummeligt, flot og rustfrit displaykøleskab i en rød farve med Coca Cola-tryk, og det er perfekt til grillfester på altanen eller til hjemmebaren. Dette køleskab kan låses og har et integreret håndtag.


Læs mere
 


Enkelt barkøleskab 118 L

Sort, stilrent ølkøleskab - perfekt bag baren, i køkkenet eller garagen! Enheden har selvfølgelig en glasdør, så du kan fremvise dine forskellige ølflasker! Skabet er let at åbne, så du hurtigt kan få fat i den iskolde øl!

Læs mere
 


Dobbelt barkøleskab 188 L (B: 90 x H: 86,5 x D: 52 cm)

Sort, stilrent ølkøleskab med dobbelte døre - perfekt bag baren, i køkkenet eller garagen! Skydedørene gør det desuden nemt at åbne og lukke enheden, og det bliver enkelt at få fat i den iskolde øl!

Læs mere
 


Trippel barkyl 289 L (B: 135 x H: 86,5 x 52 cm)

Sort, stilrent ølkøleskab med tre døre - perfekt bag baren, i køkkenet eller garagen! Skydedørene gør det desuden nemt at åbne og lukke enheden, og det bliver enkelt at få fat i den iskolde øl!

Læs mere
 


KUNDESERVICE

Man-Fre 09.00-17.00

KØBSGUIDE - Vi hjælper dig!